MÉHEDNEK GYÜMÖLCSE

WORKSHOP A FOGANTATÁSÉRT


 


A gyermek utáni vágy a legerősebb késztetés, ami ébredhet egy nő szívében és méhében. Sajnos azonban napjainkban nem minden esetben magától értetődő a kisbaba érkezése. Sokan nehéz tapasztalatokat élnek meg mielőtt elérkezik a kiteljesedő várandósság ideje. A női szervek betegségei, a női lélek terhei, korábbi tapasztalatai, félelmei sokszor akadályozzák a várt gyermekáldás bekövetkeztét. 

A „Méhednek Gyümölcse” program alternatív támogatása a fogantatásnak. Arra fókuszál, hogy a háttérben húzódó tartalmak feltárásával megtalálja benned mindazokat a működéseket, blokkokat, akadályokat, melyek még elválasztanak attól, hogy édesanyává válj. Ehhez a jóga testgyakorlataibaaz önmagadhoz való kapcsolódásod és belső utazásod elősegítőinstrukciókkal kerülsz bevezetésre. A kimondottan erre a workshopra kidolgozott meditációs és relaxációs technikák pedig abban fognak támogatni, hogy kapcsolódva újra testedhez és jelzéseihez, képessé válj ledönteni a falakat, melyek közted és várva várt kisbabád között emelkednek.

A gyakorlati munkák kiegészülnek olyan informatív tartalmakkal, mint a termékenységet támogató táplálékokból összeállított étrend és hasznos, a fogantatást elősegítő kiegészítő lehetőségek ismertetése.

A workshop végén különleges szertartást tartunk majd, mely tovább fog segíteni téged a workshop során beindított folyamatokban.


A workshopot követően:

-          online felületen hozzáférést  kapsz a workshop során alkalmazott meditációs és relaxációs technikák hanganyagához, melyek a következő 3 hónapban lesznek elérhetőek számodra

-          jegyzetet és munkafüzetet, mely a workshopot követő, önálló belső munkálkodásod támogatja

-          csatlakozhatsz a „Méhednek Gyümölcse” programon résztvevő nők számára létrehozott zárt csoporthoz, ahol további támogatás mellett, kommunikálhatsz és kapcsolatba léphetsz hasonló élethelyzetben lévő nőkkel, megoszthatod érzéseidet, gondolataidat, tapasztalataidat és tovább meríthetsz a női kör támogató és megtartó erejéből

-          2 alkalmas email konzultációt, mely során további instrukciókat kapsz a továbbiakkal kapcsolatban. (étkezés, testgyakorlatok, meditációs és relaxációs gyakorlatok testreszabása,  workshop alkalmával átélt tapasztalatok felhasználása)

 

 

 

Bejelentkezés a programra:

 

 

Név:
Email cím:
Telefonszám:
Számlázási adatok: 


PROGRAM HELYSZÍN

PURNAM jóga & meditáció
1141 Budapest,
Öv utca 140.

HirlevelRegősvölgyi Regina

természetgyógyász
mozgás-, jógaterapeuta
jóga-, meditáció oktató
oktatóképző tréner