Egészségkultúra gyerekek számára

Reggel oviba indulás előtt a kisfiam (4,5) megkapta a szokásos útravalóját: A2Z rágótablettáját, a vele szorosan együttműködő narancsos illatú és ízű halolajat és a PB assist jr szimbiotikumot (pre és probiotikum egyben) és szoktam rá kenni valamilyen olajat is ilyenkor – ma ez a tömjén volt.De most miután megkapta (annyira aranyos volt) nem szaladt tovább, hanem odament az táplálék kiegészítős dobozomhoz és kiszedegette, amit pedig nekem kell bevennem és hozott a saját olajkészletéből is egy általa választott keveréket, ami szerinte megfelelő lesz számomra a nap során (hogy ne legyen rossz, amikor hiányzik nekem 😍) …hát egyrészt imádom, másrészt pedig nagyon boldog vagyok, mert vannak alapok, amik már benne érezhetően és láthatóan ott vannak.

Már van egy bizonyos egészség kultúra, ami csak fejlődni fog benne még a jövőben, az viszont biztos, hogy természetessé számára az olajok és a dōTERRA eszköztárának használata vált, úgyhogy szerényen adtam megint egy pacsit magamnak, mert ez jó alap. 

🦸‍♀️De igazából nem az anyai túlcsordulásomat szerettem volna ecsetelni, hanem azt, hogy miért szeretem a A2Z és IQ Mega halolaj kombót nagyon-nagyon, a napi egészségrutin kialakításán kívül. Ez a két termék, ahogy írtam az elején, együttműködik az immunrendszer támogatása és a kognitív fejlődés támogatásának tekintetében. Ketten együtt mindent megadnak ahhoz, hogy a fejlődő szervezet optimálisan működjön. Az A2Z antioxidáns hatásával jelentős sejtvédő funkciót tölt be (A, C, E vitaminok botanikai kivonatokból), rengeteg polifenolt tartalmaz – kvázi a felnőtteknek készült ALPH CRS+ sejtvitalitás komplex hatását hordozza magában, a gyerekek igényihez igazítva – ezt egyébként érthetjük szó szerint, mert valóban ott van benne!

Fontos volt számomra az is, hogy (szintén botanikai kivonatokból) benne vannak a szükséges B vitaminok, amelyek biztosítják a sejtek megfelelő anyagcsere folyamatait és támogatást adnak az idegrendszer harmonikus működéséhez, amiből én azt érzékelem, hogy élénk, éber a figyelme, jól fókuszál (ha éppen nem álmodozik), nem fáradékony és energikus egész nap – pont olyan, amilyennek egy 4,5 évesnek lenni kell.

Benne van a D3 vitamin – ezt már külön nem is adom…Ami nekem még tetszett ebben a rágótablettában, az az, hogy biológiailag hozzáférhető formában kerültek bele az ásványi anyagok, tehát azok is tudnak tökéletesen hasznosulni. Nem csak amolyan beadom – kipisili módon… Benne van még az un. superfood keverék, ami ilyeneket jelent a teljesség igénye nélkül: spirulina-, brokkoli-, grapefruit-, gránátalma-, spenót-, mangó- … stb kivonatok. Szuper!

És akkor ehhez jön még a halolaj a narancs illóolajjal – megint egy rakat jótékony hatás: gyulladások csökkentése, immunrendszer támogatása, emésztés támogatása, kognitív folyamatok erősítése, etc. hangulat támogatás, szóval na… reggel 1 perc és érzem, hogy mindent megtettem egészségtámogatás fronton, jöhet az ovi és a kihívások. 😃Gyakorlatilag mondhatjuk, hogy ezek a készítmények a gyerekek számára azt jelentik, mint nekünk felnőtteknek a Life Long Vitality Pack.

Tetszett?

Osszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Szólj hozzá

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.