Regősvölgyi Regina vagyok

  • természetgyógyász
  • amm terapeuta
  • aromaterápiás konzulens
  • testtudat és meditáció oktató
  • oktatóképző tréner
  • mentor
  • life & business coach

Nő vagyok

Több dimenzióban kell helytállnom, ahogy neked is. Anyaként, dolgozó nőként és társként, háziasszonyként. Öngondoskodó és tudatos életet élek. Fontos számora, hogy az életvezetésemben ne függjek másoktól és kezelni tudjam mindazokat a helyzeteket önállóan, amelyek befolyással vannak arra, hogy minden életterületemen egyensúlyban legyek. A legjobbat adom magamnak ahhoz, hogy a környezetemnek is a legjobbat adhassam magamból. Az olajok leghűbb szövetségeseim ebben és szilárdan őrzik testi-lelki jóllétemet.

Anya vagyok

A legjobbat szeretném a kisfiamnak és tudom, hogy Te sem vagy ezzel másképp. Nem csak a természetes megoldásokat keressük, hanem szeretnénk eszközkészlettel rendelkezni, hogy ne legyünk kiszolgáltatva a betegségek, kihívások esetén, hanem tudjunk mihez nyúlni a bajban, hogy megelőzhessünk, vagy éppen segíthessünk a gyermekeinknek, vagyis megoldóképesek legyünk. Nagyon örömteli és megnyugtató, hogy nem csak hatékony eszköztáram van az olajok által, hanem egy olyan egészségkultúrám, amit útravalóként egy életre tovább adok a fiunknak.

Háziasszony vagyok

Ami azt jelenti, hogy otthon teremtek, ahogy Te is. Ez az otthon biztonságos tér, amibe jó megérkezni, ahol jó együttlenni. Igyekszem vegyszermentes, környezettudatos eszközöket találni. Az illóolajok nem csak védelmezik az otthonunk terét, hanem támogatást jelentenek a megengedő, elfogadó, szeretetteli tér megteremtésében, amelyben az egész család jólérzi magát. Az olajok gondoskodnak arról, hogy olyan hangulat lengje be a családi fészket, amiben mindannyian, kizárva külvilágot, megpihenhetünk.

Segítő hivatású vagyok

Segítőként folyamatosan azért tanultam és fejlesztettem magam, hogy minél szélesebb eszköztáram legyen ahhoz, hogy támogassam a hozzám fordulókat, megoldásokhoz, elengedésekhez, felszabaduláshoz, testi-lelki gyógyuláshoz kísérjem őket. Szempont volt számomra mindig, hogy senkit ne láncoljak magamhoz, ezért olyan módszereket alkalmaztam, amelyek nélkülem is működőképesek az egyén életében, belső munkáját biztonságos térben továbbra is előremozdítják, érzékenyítik, fejlesztik, megtartják őt. Az olajokkal érezhetően el tudom mélyíteni a terápiás ülések folyamatait, gyorsabban tudunk haladni az illatok szubtilis hatásai által. Jelentős eredményhez segített, hogy a terápia terén túl is az illatok által folytatódtak a közösen elindított belső ár-apályok, így a terápiás munka sosem csak az együtt eltöltött időre szól. Szeretek hozzájárulás lenni mások élethez azzal, hogy tudásom legjavát ajánlom fel. Akár abban, hogy a mindennapok kihívásaihoz kínálok megoldásokat, akár abban, hogy mentorként adok támogatást azoknak, akik szeretnének saját eszközkészlettel rendelkezni, saját belső erőforrásaikhoz kapcsolódni, kezükbe venni az életüket és megoldóképleteket birtokolni ahhoz, hogy jól és jobban éljenek.

Vállalkozó nő vagyok

2008 óta saját vállalkozásaim megálmodásával, felépítésével, fejlesztésével és megtartásával foglalkozom. Tudom milyen kihívások érnek bennünket nőket az üzleti életben és, hogy milyen kihívás életünk minden szintjén helytállni. Viszont eszméletlenül élvezem, amikor hozzájárulás lehetek ahhoz, hogy erős, független és öngondoskodó nőket látok magam körül. 
Részt vettem a szolgáltató szegmensen belül különböző típusú vállalkozások felépítésében, működtetésében, marketing és szervezési tevékenységeiben, fejlesztésében, üzleti és kommunikációs stratégiájának kialakításában. Jelenleg a business coaching eszközeit alkalmazva segítem a hozzám forduló vállalkozó nőket, saját vállalkozásaik elindításában, lehetőségeik tágításában.  A doTERRA égisze alatt pedig azokat mentorálom és coacholom, akiknek ebben az üzletben vannak céljaik. Fontos számomra, hogy ne amerikanizált álmok kergetésében, hanem reális célok megvalósításában segítsem a közösségem üzletépítő részét. Hiszem, hogy lehet elegánsan, ízlésesen, színvonalasan, méltón és mindenki számára kölcsönösen előnyös együttműködésben működtetni a network marketing üzletet – amelynek üzleti kultúráját, az azt képviselő személy kultúrája fogja leginkább meghatározni és vállalhatóvá,  értékessé,eredményessé tenni.

Mindezekben tudlak segíteni Téged is!

Az általam létrehozott Illaberek V.I.P. közösség abban különleges, hogy olyan nők alkotják terét, akik folyamatos támogatást adnak egymásnak, megosztják tapasztalataikat és kezet nyújtanak mindazoknak, akik igénylik a női kör segítő és megtartó erejét. Szerintem az igazi nők támogatják egymást és ha kell megigazítják a másik koronáját.

Az elmúlt 15 évben szerzett tudásomat, ismereteimet erőforrásként osztom meg azokkal, akik szeretnének az öngondoskodás útjára lépni és preventív módon, tudatossá válni saját és szeretteik egészsége iránt. Ebben igyekszem kinek-kinek igényei szerint irányt mutatni.

Ma már elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám, a hivatásom a szenvedélyem. De ez nem mindig volt így, bár mindig azt csináltam, amit szerettem. Eleinte a filmszakmában és a televíziózás világában képzeltem el a helyem, mivel a családom tagjai ebben a műfajban tevékenykednek, de hamar kiderült, hogy bár színes és izgalmas világ, mégsem az, ami számomra megfelelő lenne, ami örömet és boldogságot jelentene.

Egy súlyos autóbaleset terelt új útra, ami után rehabilitációs céllal kezdtem jógát tanulni. Rengeteget adott fizikai és lelki értelemben is ez az út. Több oktatóképzést végeztem el itthon és külföldön is, s ezzel párhuzamosan természetgyógyászatot tanultam, mozgás- és masszázs terapeuta lettem. Célommá vált, hogy másokat is kísérjek és segítsek azon az úton, mely nekem is oly sokat jelentett. Nem csak jógaórákat tartottam, hanem oktatókat-, később női jógaterapeutákat képeztem.

Szintén egy szomorú esemény kapcsán érkeztem fordulóponthoz, amikor elvetéltem első várandósságommal. A figyelmem ekkor a nőiség, az egészséges női életmód, a női lélek jobb és teljesebb megélése, a női szakralitás és a női lét tanításai felé fordult. A megszerzett tudást igyekeztem a korábbiakkal integrálni, továbbadni, másoknak is javára fordítani, így kezdtem el terápiás női jóga foglalkozásokat, tanfolyamokat, női köröket vezetni, női önismereti programokat tartani, illetve egyéni folyamatok során támogatni a hozzám forduló nőket. Azoknak is átadtam a tudásomat, akik maguk is szerettek volna szerepet vállalni abban, hogy más nőket is segítsenek belső folyamataikban. 

A várandósságom és a fiunk születése ismét fordulópontot jelentett számomra. A megváltozott élethelyzet és az a hatalmas változás, amit egy nő számára az anyaság minőségébe való érkezés jelent arra késztetett, hogy újra definiáljam önmagam és új célokat tűzzek ki magam elé. Ekkor léptek be az életembe az illóolajok, melyekről természetgyógyászként szakmai képzéseken – mint fitoterápia, aromaterápia – évekkel ezelőtt részt vettem, de tudva, hogy mennyire meghatározó a minőség az eredményes és biztonságos alkalmazásban, megfelelő olaj hiányában korábban nem alkalmaztam, míg meg nem ismertem a dōTERRA olajokat. Azóta is folyamatosan képzem magam hazai (Panarom Aromaterápiás Intézet), de főként nemzetközi (Tisserand Institute) aromaterapeuta képzéseken, továbbképzéseken.

A dōTERRA olajok személyes tapasztalataim által győztek meg arról, hogy több dimenziós hatásuk révén mennyi mindenben tudnak segíteni. Nem csak a szülést és 2 év igény szerinti táplálást követő fizikai problémáimat tudtam rendezni általuk, mint a hormonegyensúly felborulása és az abból adódó számtalan kellemetlenség, testsúlykontroll, ízületi problémák, hanem abban is segítettek, hogy 3 év fókuszált anyaság után, megtanuljak újra önmagamra is figyelni, saját szükségleteimnek teret engedni. A fizikai és lelki kibillentségek rendezésével újra önmagamra, belső középpontomra találtam, visszanyertem az erőmet, amely sok más mellett a női készségét jelenti annak, hogy számos szerepünkben a magunktól elvárt módon tudjunk helytállni. Lett energiám arra, hogy az anyai minőségemen túlmutató igényeimet feltérképezzem, s ezek újra az aktív tevékenység, a küldetés, az elköteleződés, a másokat való segítés, a hivatásom gyakorlása felé szólítottak.

Így váltam dōTERRA partnerré és igazán boldoggá tesz, hogy az élet úgy alakította, hogy ez megtörténhetett, mert minden eddigi szakmai tudásomat, minden terápiás és élettapasztalatomat, minden korábbi ismeretemet tudom integrálni ebben, továbbadni és mások javára fordítani, az olajokkal szövetségre lépve elegánsan, nőiesen és rendkívül hatékonyan.

Az olajok minden életterületemen jelen vannak. Alkalmazom őket a saját és családom egészségének helyreállítása és megtartása érdekében, legyen szó fizikai szintű, vagy érzelmi kihívásról. Túl ezen mára már teljes esszenciális olaj alapú háztartást alakítottam ki, ahol az otthon rendeben tartásában, az ételkészítésben, a tisztálkodásban, a dolgok tisztán tartásában, szépségápolásban, kertészkedésben is alkalmazom őket. Általuk valóban tiszta, vegyszerektől és kemikáliáktól mentes életet élünk, így vállalva felelősséget nem csak önmagunk, de környezetünk iránt is.

Célom a terápiás tisztaságú esszenciális olajok, az általuk kínált holisztikus spektrumú öngondoskodás, a mindennapi testi-lelki kihívások illatos és természetes megoldásainak, vagyis a dōTERRA olajainak és azok széleskörű otthoni felhasználási lehetőségeinek a népszerűsítése valamint a dōTERRA kultúrájának és szellemiségének a továbbadása.

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.