Add tovább a természet erejével együttműködő, felelős és öngondoskodó egészségkultúrát!

A dōTERRA termékek használatának elkezdésében nagy motiváció volt a kisfiam is. Szerettem volna őt természetes módon gondozni és támogatni. Nem csak testileg, lelkileg és szellemileg is hozzájárulni ahhoz, hogy értő, érző, egészséges testű-lelkű felnőtt váljon majd belőle. Ennek érdekében használok mindent és elképesztő érzés látni, hogy milyen gyorsan megtanulják a gyerekek az olajokat alkalmazni, szeretik őket és jól működnek náluk, valamint, hogy az egész Természettel való viszonyát hogyan befolyásolja. Aki a természet erejével gyógyítja, segíti önmagát, sosem fog ellene fordulni és a jövő tekintetében ennek nagyon nagy jelentősége lesz!

A kifejezetten gyerekeknek (és gyerek lelkű felnőtteknek) megalkotott keverékek (7 db) minden szinten támogatják a kicsiket és a nagyobbakat is. A keverékeket frakcionált kókuszolajjal hígították, így könnyen és gyorsan lehet bevetni őket. A színes szilikon kupakoknak köszönhetően pedig a gyerekek hamar megtanulják, mikor melyik színt kell alkalmazni. Bele szoktam tenni az éppen aktuálisan alkalmazottat a kisfiam ovis táskájába, így bármikor használhatja a nap során.
Calmer™ - nyugtató, ellazító, relaxáló
Braver™ - bátorító, megerősítő
Steady™ - stabilizáló, kiegyensúlyozó
Thinker™ - gondolkodást, fókuszálást segítő
Stronger™ - immunrendszer támogató, erősítő
Rescuer™ - regeneráló, csillapító, könnyítő
(izmok, ízületek szintjén)
Tamer™ - emésztőrendszer támogatására
A gyerekek számra is fontos, hogy a bélflóra, ami az immunrendszer bölcsője, megfelelő támogatást kapjon. Nem csak az antibiotikum kúrák után javasolt, hanem akár folyamatosan is. A kisfiam imádja, nagyon jó dinnyés-epres íze van.
Az esszenciális zsírsavaknak az idegrendszer fejlődésében és a kognitív funkciók kiteljesedésében és az immunrendszer, emésztőrendszer optimalizált működésében van szerepe. Nagy előnye, hogy vadnarancs illóolajjal van ízesítve, ami egyrészt tovább támogatja az emésztést, másrészt pedig finom ízt ad neki – így ezt is könnyedén elfogyasztják a kicsik, nagyok. (akár a felnőttek is használhatják)
Minden szükséges vitamint tartalmaz. 3 éves kortól lehet használni, bár én megfelezve 2 éves kora óta adom a kisfiamnak. Ez is nagyon jó ízű, azok a felnőttek is szokták használni, akiknek gondot okoz a kapszulás vitaminok lenyelése.

Tippek:

  1. Tanítsd meg a gyerekeknek a természetes öngondoskodást, nagy sikerélmény számukra, amikor tudják, melyik problémájukra melyik olajat kell választaniuk.
  2. Teremts reggeli és esti rituálékat az olajokkal. Imádni fogják és jó keretet adnak a napnak. Reggel pozitívan hangolják őket, este pedig segíti őket az ellazulásban.
  3. Este az olajokat masszírozd a hátukba, talpukba. Ez nem csak jótékony hatásai miatt hasznos, hanem mert az érintés a gyerekek egyik fontos szeretetnyelve, ami által jobban tudtok kapcsolódni egymáshoz.
  4. Reggel pozitív megerősítésekkel és az olajokkal hozzásegítheted őket, hogy jobban vegyék a nélküled töltött időben eléjük álló kihívásokat.

Az oldalon megjelenített információk saját és mások tapasztalatán alapulnak. Nem minősülnek javaslatnak, ajánlásnak, csupán tájékoztató jellegűek. Amennyiben személyre szabott tanácsara van szükséged, kérlek keress engem, hogy segíthessek a megfelelő termékek, olajok választásában.

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.