Hogyan lesznek Neked is olajaid?

Nyiss vásárlói fiókot!

A dōTERRA regisztráció nem jelent olyan elköteleződést, ami számodra bármi olyannal járna együtt, amit nem szeretnél, vagy nem kényelmes számodra. Lojalitásodat azonban, amennyiben Te is elkötelezett “olajozóvá” válsz és részévé válik mindennapjaidnak az illatos öngondoskodás, értékelni fogják és ezt minden hónapban ki is mutatják!

A vásárlói fiók nyitás menete

Az alábbi videóban minden  instrukciót összefoglaltam számodra, amire az első lépésekhez szükséged van. De görgess tovább, mert lentebb összefoglaltam minden lényeges információt is számodra!

Amennyiben mégis lenne akár előzetesen kérdésed, bátran keress engem elérhetőségeimen, hiszen első számú segítőd vagyok most és a továbbiakban is, aki válaszolni tud a kérdéseidre akár felhasználási, akár technikai irányban merülne fel.

Ha pedig nem tudsz tovább várni, indítsd el a regisztrációt, hogy mielőbb megillatozhasd saját olajaid.

Csatlakozási lehetőségek

A rugalmas mód:

Ha a regisztrációs díj vállalásával (25euro) csatlakozol. Ezzel már az első vásárlás során is jogosult vagy a 25% kedvezményre. Előnye az, hogy úgy állítod össze a kosarad tartalmát, ahogy az számodra megfelelő. Amennyiben csak egyetlen olajat rendelsz, akkor is megkapod ezt a jelentős kedvezményt. 

A praktikus mód:

Válassz az előre összeállított kezdő készletek közül, amelyek a családban előforduló gyakori fizikai és érzelmi problémákra fognak hatékony megoldást adni. Ebben az esetben nincs külön regisztrációs díj, ráadásul így még többet spórolhatsz, mintha egyenként válogatnád össze az olajokat.

Törzsvásárló vagy Tanácsadó?

Törzsvásárlóként érdemes csatlakoznod, ha szeretnéd használni az olajokat és a dōTERRA egészséges életben támogató eszközkészletét. Már az első vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel rendelheted meg azokat a termékeket, amelyekre szükséged van és élvezheted az LRP vagyis a lojalitás program minden előnyét, vagyis a havi ajándékokat, pont jóváírásokat, szállítási költség visszatérítést. Erről kicsit lentebb, bővebben is tudsz informálódni.

Tanácsadóként érdemes csatlakoznod, ha az olajok alkalmazásán túl, Te is szeretnéd az olajokat megosztani másokkal és hozzájárulás lenni mások számára azzal, hogy elkötelezett, felkészült módon támogatod őket az illóolajos életmódjukban. Mindebben természetesen segíteni foglak Téged minden tapasztalatommal és tudásommal. KÉRLEK CSAK AKKOR VÁLASZD EZT A MINŐSÉGET, HA ELŐZETESEN ERRŐL EGYEZTETTÉL VELEM, HISZEN ÍGY NEM CSAK A KÖZÖSSÉGEMNEK, HANEM A CSAPATOMNAK IS TAGJA LESZEL!

Mivel jár a fiók nyitás?

KÖTELEZETTSÉG? NEM! LEHETŐSÉG? ANNÁL INKÁBB!

A dōTERRA megadja neked azt a szabadságot, hogy akkor és úgy vásárolj, amikor és ahogyan szeretnél.
Nincs havi limit. Azonban, ha csatlakozol az LRP programhoz, ami havi hűség rendelést jelent, akkor a következők szerint részesülhetsz előnyökben:

Vásárlásaid után pontokat írnak jóvá számodra, ennek mértékét az határozza meg, hogy mennyi ideje használod az olajokat és egyéb termékeket, illetve hogy milyen értékben vásárolsz. Minden termék rendelkezik pontértékkel (PV) általában 1 PV 1 euronak felel meg. Újra levásárolható pontokban íródik jóvá a szállítási költség is. A jobboldali táblázatban láthatod a kedvezmények szintjeit.

Beállított LRP rendelésed tehát további 10-30%-ig terjedő kedvezmény megszerzéséhez segít hozzá és ahhoz, hogy jelentős értékű ajándékokban részesülj.

A vásárlói fiók előnyei

 • Már a regisztrációs vásárlásra is érvényes 25% kedvezmény
 • Vásárlásaid után járó újra levásárolható pontok
 • Garancia a tiszta, terápiás minőségre
 • Probléma esetén felhasználó orientált megoldások a dōTERRA ügyfélszolgálat részéről
 • Viszonzás a vásárlásaidért ingyenes termékek, csomagok formájában
 • ILLABEREK VIP TAGSÁG.
 • Az indulásban, kezdeti lépésekben és, hogy mielőbb elsajátítsd az olajok biztonságos és hatékony alkalmazását, személyesen fogok rendelkezésedre állni és igényeid szerint támogatni.

MIT JELENT A VIP TAGSÁG?

Fontos számomra az, hogy azok, akik kapcsolódnak az ILLABEREK közösséghez teljes körű szolgáltatást kapjanak, ami ráadásul számukra teljesen ingyenes! A szándékom az, hogy biztonságos és az első pillanattól kezdve professzionális felhasználást tegyek lehetővé és hozzájárulás legyek a felhasználók elégedettségéhez.

Előnyök, amelyeket igényeid szerint Te is élvezhetsz:

 • Zárt facebook közösség
 • VIP hozzáférés az illóolajok teljes profiljához
 • VIP hozzáférés a termékek elemzéséhez
 • VIP hozzáférés a különböző készletek elemzéséhez (alkotó illóolajok profiljai, összhatások, alkalmazási területek)
 • Exkluzív tartalmak az természetes megoldásokat alkalmazó életmód témában
 • Edukáció, ismeretterjesztés
 • Biztonságos, támogató szakmai háttér
 • Ingyenes konzultáció, life/business coaching lehetőség

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.