Programok

Stresszkezelés a mindennapokban

mini workshop | Érzelmi Intelligencia Alapú Stresszkezelő Program

Az életünk során számtalan stresszes helyzettel találkozunk, amelyek hatással lehetnek egészségünkre, boldogságunkra és teljesítményünkre. Az interaktív stresszoldó programunk segít megérteni, hogyan hat a stressz testünkre és elménkre, és hogyan kezelhetjük azt hatékonyan.

Ez a stresszkezelő program életvezetési tippekkel, kognitív eszközökkel, aromaterápiával, relaxációval és meditációval segít abban, hogy képessé válj hatékonyan kezelni a mindennapi kihívásokban keletkező a stresszt és szorongást.

Programunk azok számára ajánlott, akik szeretnék hatékonyan kezelni a hétköznapi szorongásokat, valamint a stresszt, és olyan eszközöket keresnek, amelyek segítenek abban, hogy boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá tegyék az életüket.

A stresszkezelés nem csak rövid távú megoldás, hanem hosszú távú befektetés az egészségünkbe és boldogságunkba. Induljunk el a tudatos életvezetés és stresszkezelés útján, hogy változtassunk az életünkön pozitív irányba!

Ha szeretnél hatékony és egyszerű módszereket tanulni a stressz kezelésére, és szívesen töltöd az idődet másokkal, akkor a stresszoldó programunk tökéletes választás a számodra.

Várlak szeretettel!

Regősvölgyi Regina

Részvételi díj: 9 500,- (a részvételi díj a programon való részvétel mellett biztosítja számodra, hogy a továbbiakban korlátozás nélkül használhasd a program során készült relaxációs és meditációs gyakorlat felvételét, valamit kedvenc stresszoldó illóolajaimmal is megajándékozlak.)

Az oldal tartalma nem másolható

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.