Eszköztár

Abban fogok segíteni neked, hogy kihívásaidra személyre szabott, hatékony, számodra ideális és megvalósítható megoldásokat találj.

A tanácsadás vagy coaching folyamatok célja, hogy új, egészségesebb, öngondoskodó életmódot és/vagy tudatos életvezetést, üzleti stratégiát alakítsunk ki a számodra. Éppen ezért az alapoktól kezdünk változtatni. Korrigálni, javítani az életmódbeli (egészség támogatás) vagy életvezetési (viselkedés, gondolkodásmód, érzelmi intelligencia) szokásokon, kiegészítéseket tenni, hozzájárulásokat beiktatni, eszközöket találni a testi-lelki működés és az életterületek optimalizálása érdekében. Ha a változásra összpontosítunk és egy térképet rajzolunk, melynek alapján lépésről lépésre valósítod meg  céljaidat a különböző életterületeken, akkor a fenntartható és maradandó értéket teremtesz magadnak a folyamat végére. Az önmagaddal és az életeddel való megelégedettség, mintegy következményként jelenik meg. 

Ismerd meg a lehetőségeid!

A dōTERRA eszköztárából személyre szabottan tudjuk kiválasztani mindazokat a kellékeket, amelyek a számodra fontos életterületeken jelentenek további támogatást. Azért ajánlom, mert én is ezeket használom. 

Amennyiben szeretnél egyéni tanácsadást kérni, életvezetési vagy üzleti coachingban résztvenni, kérlek, hogy az oldal alján található űrlapon keresztül vedd fel velem a kapcsolatot!

Az oldalon megjelenített termék információk saját és mások tapasztalatán alapulnak. Nem minősülnek javaslatnak, ajánlásnak, csupán tájékoztató jellegűek. Amennyiben személyre szabott tanácsara van szükséged, kérlek keress engem, hogy segíthessek a megfelelő termékek, olajok választásában.

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.