Alakíts ki új szokásokat!

Váljon szokásoddá a dōTERRA természetes megoldásainak alkalmazása. Az olajokat vidd magaddal, tartsd őket jól látható helyen, hogy integrálódni tudjanak az életedbe.

Leginkább a halántékon, nyakon, vállon alkalmazom, amikor a fejemnek gyors segítségre van szüksége. Imádom, hogy már amikor megérzem az illatát az enyhülés érzése támad bennem. Az egyik olyan keverék, amit mindenhol tartok: az autóban, a táskámban, az olajos házipatikámban.
A bőr sérüléseit szoktam kezelni ezzel, leggyakrabban a kisfiamnál. vágás, horzsolás, csípés, kiütés – mindenféle bőrirritációra használom nála.
A levendula linalool tartalma gyors ellazító és nyugtató hatást kölcsönöz az illóolajnak. Hisztinél, ijedtségnél, túlpörgésnél is bevált már a kisfiamnál – nem mellesleg engem is jól lenyugtat. Használom a ciklusom nehezebb szakaszaiban is.
Méltán a leghíresebb olajunk. Immuntámogató, fertőtlenítő – ezer féleképpen alkalmazható. Belsőleg, vagy éppen felülettisztításra, párologtatásra, ízesítésre. Alap. Ez sem marad otthon sosem.

Tippek:

  1. Mini üvegcsében legyen nálad mindig a 10 legszükségesebb alapolaj
  2. Először mindig a természetes megoldást keresd!
  3. Állítsd össze a s.o.s. csomagod – ebben szívesen segítek neked.

Az oldalon megjelenített információk saját és mások tapasztalatán alapulnak. Nem minősülnek javaslatnak, ajánlásnak, csupán tájékoztató jellegűek. Amennyiben személyre szabott tanácsara van szükséged, kérlek keress engem, hogy segíthessek a megfelelő termékek, olajok választásában.

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.