Maradj mozgásban!

Az egészséges életmód alapja a táplálkozás mellett a helyes testmozgás. Erősíti az izmokat, támogatja a szív-, keringési-, és nyirokrendszert. Az illóolajokkal és az illóolaj termékekkel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy jobb teljesítményre legyél képes, kezeld a mozgás után esetleges diszkomfortokat és segítsd a tested regenerálódását.

Egyszerűen imádom. Amikor bekenem vele a fájó területeket, akkor egyszerre érzem úgy, mintha hűtené és felforrósítaná. Szépen oldja a feszültségeket és gyorsan átsegít a kellemetlen testérzeteken. Nézd meg a videót is.
Gyömbért, kurkumin kivonatot és rezveratrolt, illetve polifenolokat tartalmaz. Nem csak a mozgásrendszerre, hanem az emésztőszervrendszerre is jelentő mértékű jótékony hatást fejt ki.
A légzés a helyes mozgás alapja. Könnyítsd meg a tested számára, hogy könnyebben tudja felvenni az oxigént, így jobban tudod majd tartani a tempót.
Energia italok legjobb és egészséges alternatívája. Hosszútávon helyettesítheted vele a koffein tartalmú italokat.
Támogatja az anyagcsere folyamatokat és hozzájárul a testsúlykontroll visszaszerzéséhez és megtartásához. Szintén egy kedvenc termékem!

Tippek:

  1. Küzdj a célért! Tűzz ki hosszútávú terveket, hogy legyen perspektívád és céltudatos lehess. A fejlődés követéséhez, a motiváció fenntartásához tűzz ki olyan mérhető, rövid távú célokat, amelyek elvezetnek a hosszabb távú céljaidhoz.
  2. Maradj pozitív! A saját képességeidbe vetett hit segít, hogy kellően motivált maradj céljaid eléréséhez.
  3. Maradj hidratált! Igyál meg 2 liter vizet naponta. A jobb ízélmény elérése érdekében ízesítsd a megfelelő módon illóolajokkal – így egyúttal azok jótékony hatását is élvezheted.
  4. Mozogj legalább 30 percet naponta. Végezz kardio edzést, jógázz, relaxálj, meditálj.

Az oldalon megjelenített információk saját és mások tapasztalatán alapulnak. Nem minősülnek javaslatnak, ajánlásnak, csupán tájékoztató jellegűek. Amennyiben személyre szabott tanácsara van szükséged, kérlek keress engem, hogy segíthessek a megfelelő termékek, olajok választásában.

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.