Miért a dōTERRA?

A dōTERRA küldetése, hogy népszerűsítse és biztonságossá tegye az otthoni illóolaj alkalmazást, a természetes megoldásokat, a vegyszermentes életet.  Eszköztárat ad az édesanyák és a családok kezébe, amelyeket a mindennapokban felmerülő problémák megoldására használhatnak fel. 

Rengeteg édesanyával működöm együtt V.I.P. közösségünkben, akik egytől egyik gyorsan elsajátították az illóolajok alkalmazásának módjait, megtanulták mi mire jó, mikor mihez tudnak fordulni, ha bármi felmerül a gyerekeknél vagy a családban, így teljesült a dōTERRA  küldetése: “minden családban legyen egy gyógyító.” 

Hatékonyan és eredményesen alkalmazzák az olajokat és megóvják gyermekeiket a szintetikus, mellékhatásokkal rendelkező készítményektől, ezzel egy egészen újfajta egészségkultúrát adnak tovább nekik, hiszen ők már úgy nőnek fel, hogy alapvetés számukra: 

“mindenre van egy olajunk!”

Az otthoni illóolaj alkalmazás holisztikus támogatás, széles eszközkészlet, amely természetes növényi kivonatokat használ az egészség és a jólét elősegítésére, megtartására. Illóolajokat használhatunk a test, az elme és a szellem működésének javítása érdekében. Fokozza mind a fizikai, mind az érzelmi egészséget.  Művészetnek és tudománynak egyaránt tekinthető. Napjainkban a tudomány és az orvostudomány területén is egyre nagyobb elismerés övezi, egyre több kutatás fókuszpontjában áll és sokan a jövő új medicinájaként tekintenek rá, hiszen számos fizikai, illetve pszichés probléma kezelésében jelentős eredményeket érnek el vele.  

Persze ezekhez az eredményekhez elengedhetetlen, hogy valóban terápiás tisztaságú esszenciális olajokat alkalmazzunk, amelyek mentesek a szintetikus tartalmaktól, vegyszerektől, adalékoktól, amelyek épp ellenkező hatásúak: súlyosan egészségkárosítóak lehetnek. Hogy megértsd miben más a dōTERRA a jelenleg elérhető olajok többségéhez képest, összegyűjtöttem neked azokat az információkat, melyek egyértelművé teszik számodra az alapvetéseket, de először nézd meg ezt a rövid videót:, melyhez magyar feliratot is választhatsz.

Független intézet által hitelesített terápiás minőség

 

Az APRC (Aromatic Plant Research Center) egy független kutató laboratórium, mely nem rég azt vizsgálta, hogy milyen tisztaságúak azok az illóolajok, amelyek kereskedelmi forgalomban kaphatóak. Az eredmény lesújtó volt, mivel az elérhető olajok nagy része hamisítvány volt. Szintetikus tartalmat, adalékanyagokat, vegyszer maradványokat találtak bennük, legjobb esetben is hígítva kerültek az üvegbe a 100% tiszta, bio stb jelzővel ellátott olajok. Ezek bizony nagyon is károsak lehetnek az emberi szervezetre és/vagy távolról sem hordozzák azokat az előnyöket, amelyekkel egyébként a terápiás tisztaságú esszenciális olajok bírnak. Összesen 3 cég illóolajáról igazolták vissza, hogy terápiás tisztaságú. A két kisebb cég mellett a nagy piaci részesedéssel rendelkezők közül a dōTERRA  az egyetlen, melynek valóban terápiás tisztaságát az APRC visszaigazolta és hitelesítette. 

Mitől lesz terápiás minőségű egy illóolaj, vagyis CPTG?

 

  1. Minden az alapoknál kezdődik, tehát az első és legfontosabb kritérium az, hogy milyen talajból származik az a növény, amelynek olaját kinyerve, terápiás célokra használják fel. Az őshonos területekről származó dōTERRA  olajok egyik előnye, hogy a növény a számára legideálisabb körülmények között “nevelkedik”, vagyis a megfelelő éghajlaton, megfelelő évi csapadékmennyiség mellett, ideális mértékű napfény érintettségben, de ami a legfontosabb olyan talajban, amely mentes a vegyszerektől. Ez a fajta ideális otthon nevelkedés biztosítja, hogy a növény a legtöbbet fogja kihozni magából, persze ehhez szükséges a magas szintű szakértelem is.

itt láthatod, hogy melyik esszenciális olaj honnan származik

2. Ezeken a területeken nem alkalmaznak vegyszereket a növény természetes ellenségeinek távol tartására, hanem olyan módon védik, ami által nem kerül veszélybe a kémiai tisztasága.

 

3. A megfelelő napszakban és időpontban történik a betakarítás, ami biztosítja azt, hogy a nap során növényben folyton vándorló hatóanyagok éppen ott és akkor legyenek jelen a legmagasabb koncentrációban, amikor az aratás történik. 

 

4. Jelentősen hozzátesz, vagy elvesz az illóolaj erejéből az, hogy mennyi idővel a betakarítás után, hogyan és milyen módon dolgozzák fel. A dōTERRA  partnereivel olyan együttműködéseket hozott létre, melynek része az is, hogy gondoskodik sok egyéb más mellett a megfelelő eszközökről és technológiákról, helyi fejlesztésekről ahhoz, hogy a legrövidebb idő alatt feldolgozhassák a növényeket.

 

5. A dōTERRA  termelői sokszor generációk óta végzik az adott növények termesztését, így hatalmas, apáról-fiúra hagyományozott tudás birtokában foglalkoznak a növényekkel. Itt jegyzem meg, hogy a cég és a termelők között semmilyen ügynök, közvetítő, harmadik, negyedik fél nincs jelen, mint ahogy általában megszokott. Átveszik gyakorlatilag az őstermelőktől az olajat, szigorú vizsgálatoknak vetik alá és végül bepalackozzák, majd megérkeznek az olajok az otthonunkba.

 

6. A feldolgozott növények által kiadott olaja minőségét meghatározza az is, hogy miként kerülnek az üvegekbe, hogyan hozzák felhasználó kész állapotba. A dōTERRA  feldolgozó üzemeiben és laboratóriumaiban világszínvonalú technológia áll rendelkezésre ahhoz, hogy semmilyen szennyezés, károsodás ne érhesse az esszenciális olajat. A fentebb említett APRC pedig ellenőrzi és igazolja azt, hogy nem történt az olajokkal manipuláció.

Nem sok illóolajakat forgalmazó cég mondhatja el magáról, hogy minden egyes eladott üveg vizsgálati adatlapját a felhasználó rendelkezésére tudja bocsátani, hogy az meggyőződhessen az olaj valóban terápiás tisztaságáról, amit ráadásul független szervezet hitelesít. Ezt akár minden üveg olajadnál ellenőrizheted, amit a doTERRÁtól vásároltál, ezen az oldalon: www.sourcetoyou.com Nem csak a termelőkről, betakarítókról, a feldolgozás folyamatáról és körülményeiről adnak meg minden információt, hanem a kezedben tartott olaj összetételéről, vgayis hatóanyagtartalmáról is – ez szintén egyedülállóvá teszi az illóolajok piacán.

Az elérhető illóolajoknak csupán 3%-a rendelkezik valóban terápiás minőséggel

 

Az én meglátásom szerint, van még egy titka a dōTERRA  olajok rendkívül kiemelkedő hatékonyságának és energetikai tisztaságának, mégpedig az, ahogyan bánnak mind a forrás növényekkel, mind magukkal az olajokkal azok a személyek, akik gondozzák, betakarítják őket. 

 

Ezeket a termelőket a dōTERRA nem kizsákmányolja, sokkal inkább megbecsüli. Ez abban nyilvánul meg, hogy folyamatosan emelik az életminőségüket, van hely, ahol a dōTERRA  előtti felvásárlókhoz képest tízszeres árat fizetnek ki, mert úgy gondolják, hogy a legfontosabb a kölcsönösen előnyös együttműködés. Erre is létrehoztak egy rendszert, amit Co-impact sourcingnak neveznek. 

 

A termelőknek nem csak a bérüket fizetik meg, hanem családjaik jóllétéről is gondoskodnak. Van, ahol víz rendszert építettek ki, van, ahol iskolát, kórházat építettek… szóval olyan életérzést adnak a termelőknek, amitől ők kiegyensúlyozott és boldog életet élhetnek, ezért a munkájukat is hatékonyabban, lelkiismeretesebben, nagy odafordulással és gondoskodással végzik. Hiszem, hogy a növények érzik azt, hogy milyen minőségben foglalkoznak velük és azt az energiát is magukba szívják. Ha éreztél már dōTERRA  olajat biztos vagyok benne, hogy tudod, érzed miről írok itt most. 

 

 

Nézd csak, mutatok egy példát:

SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI az illóolajokat?

Neked is van lehetőséged minta csomagot kérni tőlem,

amit postai úton juttatok el hozzád.

Akkor élj ezzel a lehetőséggel, ha még nem találkoztál az olajokkal és nincs lehetőséged eljönni egy aromaszeánsz alkalmamra, ahol személyesen is találkozhatunk, illetve nem köteleződtél el még Téged segítő tanácsadó felé!

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.