Először is szeresd magad!

A női lét ciklikussága állandó változás, hullámzás. Add magadnak a megfelelő támogatást, hogy Te is a legjobb támogatás lehess mások számára!

A női ciklus gondozására megalkotott keverék rengeteg nőnek segített már a jellemző diszkomfortok és kellemetlenségek megszüntetésében. Nem csak a menstruáció idején lehet jótékony hatású, de átsegít a változókor idején is.
35 éves kor után érdemes nekünk nőknek gondolni arra, hogy erősítsük a csontjainkat, elkerülendő a későbbi csontritkulás – szóval ez is benne van nálam az öngondoskodásom eszköztárában. A dōTERRA Bone Nutrient™ csonterősítő komplex vitaminok és ásványi anyagok keveréke, amelyek nélkülözhetetlenek a csontok számára, legfőképpen nőknek. A komplex természetes tápanyagokat és a bennük előforduló C- és D-vitamint, valamint kalciumot, magnéziumot és más nyomelemeket tartalmaz, amelyek támogatják az egészséges csontsűrűséget.
Nagyon egyedi illóolaj keverék, ami minden nőn egyéni illatkombinációt alkot a saját feromonokkal – így megalkothatjuk a csak ránk jellemző illatunkat. Minden jegyében a nőiség, az érzékiség, a finomság és lágyság minőségét hordozza. A virágok, amelyek benne vannak, mint például a rózsa, a jázmin, az ilang-ilang mind támogatnak abban, hogy tudatosabban legyünk jelen és éljük meg a nőiségünket.

Az oldalon megjelenített információk saját és mások tapasztalatán alapulnak. Nem minősülnek javaslatnak, ajánlásnak, csupán tájékoztató jellegűek. Amennyiben személyre szabott tanácsara van szükséged, kérlek keress engem, hogy segíthessek a megfelelő termékek, olajok választásában.

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.