Szabadulj meg a méreganyagoktól!

Sajnos nagyon nagy mértékű toxikus terhelésnek vagyunk kitéve. A légszennyezés, a finomított élelmiszerekben található károsanyagok, ízfokozók, színezékek, tartosítók, a vegyszerek, amelyekkel a zöldségeket, gyümölcsöket kezelik, a tisztítószerek, a szintetikus illatosítók, a microműanyagok, a húsokban és már az ivóvízben is kimutatható antibiotikumok – mind terhelnek és károsítanak bennünket.

Sok mindent nem tudunk elkerülni, éppen ezért szükséges elkerülni mindent, amit lehetséges.

Az egyik okom arra, hogy mindent, amit tudok a dōTERRA eszköztárából szerezzek be az, hogy ezek a termékek sem a testem, sem a környezetet nem szennyezik. Ráadásul a hűségprogram által a termékek után pontokat is jóváírnak, amelyeket ismét termékekre tudok váltani – ez pedig gazdaságossá teszi a vásárlásaim, amit igazán élvezek!

A méregtelenítő szervek működését optimalizálva segíti a szervezet méregtelenítő funkcióit. A májra, a tüdőre, a vesékre, a vastagbélre és a bőrre is kifejti hatását.
Az egyik legizgalmasabb termékünk, ami a DNS szintjén hat, támogatja az egészséges sejtmemóriát. Mondjuk úgy, hogy a test mélytisztítója.
Az emésztőrendszer tisztításában és támogatásában ez a termék számomra az első. Kombóban szoktam alkalmazni a PB assist pro-, és prebiotikummal, amiről a „táplálkozás” részen találsz információt.
Mindenre használom és nagyon jól bevált. Néha plusz illóolajat szoktam hozzátenni – teafát, limeot, citromot, vagy onGuard™ keveréket – ha fokozni akarom a hatást. Felmosás, felülettisztítás, mosogatás, de még a zöldségeket és gyümölcsöket is ebben mosom meg. Természetesen egy koncentrátum, felhasználástól függően hígítjuk. Nagyon sokáig elég – ez is tetszik benne: gazdaságos.
A mosószerekből és öblítőkből is rengetek káros anyag kerül a szervezetünkbe. Akkor kezdtem el haszálni, amikor a kisfiam kicsi volt, hogy mentesítsem ezektől és persze minket felnőtteket is. Ez a mosószer is koncentrátum, tehát hígítva alkalmazzuk. Kb 64 adag ruha kimosására elegendő.
Fluorid mentes fogkém az illóolajok fogínyre kifejtett jótékony hatásaival. Ráadásul fogfehérítő. Fahéjjas, mentolos – abszolút kedvenc!
Sokféle illóolajos bőrápoló terméke van a cégnek. Ezek közül az érett bőr ápolására kiváló antiaging családot használom. Ebben van bőrradír, tonik, feszesítő szérum, moisturizer, hidratáló, bőrradír – szóval minden, amire szükség van. Persze meghackelem ezeket is egy kis illóolajjal, hogy a legjobb eredményt érjem el.
Kisgyerekkel kb állandó program a kézmosás. Itt sem szeretnék mindenféle szintetikumoknak, vegyszereknek teret nyitni. Viszont fontos, hogy a kezünk valóban tiszta legyen, erről pedig az illóolajok gondoskodnak.
Mindig nálam van. Nem megyek sehova nélküle. Nem csak a kezemet, hanem az elkerülhetetlenül megérintett felületeket is lefújom vele (az illatára mindenki felkapja a fejét), vagy ha bármi a földre, talajra kerül. Tökéletes!

Tippek:

  1. Cseréld le a tisztítószereid
  2. Cseréld le a kozmetikumaid
  3. Használj természetes illatosítókat (illóolajokat)
  4. A lelki mérgektől is szabadulj meg!
  5. Támogasd a tested öntisztító folyamatait a megfelelő termékekkel.

Az oldalon megjelenített információk saját és mások tapasztalatán alapulnak. Nem minősülnek javaslatnak, ajánlásnak, csupán tájékoztató jellegűek. Amennyiben személyre szabott tanácsara van szükséged, kérlek keress engem, hogy segíthessek a megfelelő termékek, olajok választásában.

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.