Tanácsadás

A cél, hogy új, egészségesebb szokásokat és ezáltal egy tudatos, öngondoskodó életmódot alakítsunk ki a számodra. Éppen ezért az alapoktól kezdünk változtatni, korrigálni, javítani a szokásokon, kiegészítéseket tenni, hozzájárulásokat beiktatni a testi-lelki működés optimalizálása érdekében. Ha az életmódunkra összpontosítunk, lépésről lépésre valósítjuk meg benne céljainkat, fokozatosan változtatva a különböző életterületeken, akkor az egészség elérése és megőrzése természetesen történik, mintegy következményként jelenik meg. 

Abban fogok segíteni neked, hogy kihívásaidra személyre szabott, 
hatékony és természetes megoldásokat találj.

Életterületek, ahol hozzájárulást fognak jelenteni számodra az olajok

A tanácsadások során arra fókuszálunk, hogy megtaláljuk a preferenciákat, amelyek mentén elkezdhetjük felépíteni a számodra megfelelő életmódot. Feltérképezzük a területeket, amelyek támogatásra szorulnak, vagy amelyek nagyobb figyelmet igényelnek.

Beszélgetésünk után fel tudjuk állítani a prioritásokat és egy ésszerű, követhető, kivitelezhető és költséghatékony egészségtervet állítunk össze. 

Összeválogatjuk az illóolajokat, ha kell, akkor a táplálékkiegészítőket és szükség esetén olyan fizikai- (jóga) és mentális gyakorlatokkal (meditáció, relaxáció), alternatív praktikákkal, természetes megoldásokkal egészítjük ki a folyamatot, amelyek még inkább hozzásegítenek ahhoz, hogy  megérkezz a számodra ideális test-lelki állapotba.

A beszélgetésünk kiterjed arra is, hogy a vásárlói fiók nyitással kapcsolatos tudnivalókat, részleteket átbeszéljük, hogy teljes képet látva tudj dönteni és választani a lehetőségek közül. Mindent meg is fogok mutatni neked a termékek közül és útravaló nélkül sem engedlek el – kis minták által máris megkezdheted az illóolajok hatásainak tapasztalását.

A tanácsadás mindig előre egyeztetett időpontban történik és természetesen ingyenes. Lehetőség van arra is, hogy online formában találkozzunk. Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy mielőbb azt az életet élhesd, amit igazán szeretnél. Első találkozásunk a kezdet, a további lépésekben is melletted leszek és az igényeid szerint segítelek!

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.