Együtt olajozunk

Beszélgettem valakivel és azt mondta, hogy azért nem mer belekezdeni az olajok használatába, mert attól fél, hogy ő nem tudja megjegyezni, hogy mit mikor használjon, mire milyen olajat vegyen elő és jaj mi van, ha összekeveri őket és oda tesz olyat és akkor és úgy, ahogy nem kéne?

Teljesen jogos aggodalom, ha valakinek ilyen fenntartásai vannak, viszont egyúttal mégis felesleges. Szóval gyorsan el is meséltem, hogy milyen biztonságot nyújt a dōTERRA azzal, hogy olyan keverékeket biztosít, amelyeknél épp csak annyit kell megjegyezni, hogy a nevük mit jelent és abból már tudhatjuk is mikor van rá szükség.

Emésztés támogató keverék (ZenGest), könnyű légzést támogató keverék (Air), izmokat és ízületeket támogató keverék (DeepBlue), immunrendszer erősítő keverék (OnGuard), lelki egyensúly (Balance), életöröm (CitrusBliss), felemelkedés (Elevation), női egyensúlyt támogató (ClaryCalm) – szóval mindenre van olaj!

Ez magabiztosságot adhat azoknak, akik felismerték az illóolajok jótékony hatásait és nem fordítanának nekik hátat.A dōTERRA fő célja az, hogy az otthoni illóolaj alkalmazást (és szándékosan nem írom, hogy otthoni aromaterápiát – de erről majd később…) népszerűsítse és mivel édesanyáknak, családoknak szánják leginkább az olajokat, mindent megtesznek azért, hogy egyértelműen és biztonságosan alkalmazhassák őket.

Na és akkor még itt vagyunk mi is – az Illaberek VIP közössége- akik arra szánjuk tudásunkat, energiáinkat, figyelmünket, hogy a támogató jelenlét mellett, segíthessük mindazokat, akik hozzánk csatlakoznak a dōTERRAnál tett regisztrációjuk során!

Támogatunk, tanítunk, képzünk, mentorálunk….szóval tegyetek félre minden fenntartást és tegyétek ti is olajozottabbá az életet. Nálunk senki nincs magára hagyva és bőséges támogatásban részesül igényei szerint….mert nem csak az olajokban hiszünk, hanem a közösség erejében is…

Tetszett?

Osszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Szólj hozzá

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.