Illóolajok az otthonunkban

Az illóolajok alkalmazása holisztikus támogatását jelenti az életünknek. Annak minden aspektusába, minden területére beemelhetőek. Benned a testitől az érzelmin át a lelki szintekig változást idézhetnek elő, ahogy a Téged körvevő világban gyakorlatilag a pincétől a padlásig, a konyhától a fürdőszobán át, a gyerekszobán keresztül a hálószobáig.

Nem a lehetséges terápiás tulajdonságuk a fontos az illóolajoknak (bár nyilván az is jelentős és nem elhanyagolható), hanem az a fajta eszköztár, ami elérhetővé, alkalmazhatóvá válik számunkra, amikor kialakítjuk azt az életmódot, amely integrálja magába széleskörű alkalmazásukat. Az illóolajokra és az olajokat tartalmazó készítményekre alapozott életmóddal őrizve magunkat, nagyobb eséllyel elkerülhetőek a különböző nem kívánatos állapotok.

Jellemzően azok választják az otthoni illóolaj alkalmazás útját, akikben igény van arra, hogy természetes megoldásaik legyenek a mindennapos testi-lelki kihívásokra. Azok, akik környezettudatosan, vegyszermentesen kívánnak élni. Akik nem csak testüket, de szellemüket, lelküket is szeretnék jól és egyensúlyban tartani hosszútávon. Azok választják őket, akik nem csak szeretetet, szárnyakat, kultúrát, hanem egészség kultúrát is szeretnének gyermekeiknek továbbadni.

Ha elkezdesz olajozni, akkor az olajok minden téren, minden szinten körülvesznek, mert imádod érezni az illatukat, a jelenlétüket és azt a számos jótékony  hatást, amit kifejtenek rád és a környezetedre.

 

Először csak esetlegesen felmerülő kihívások, hiány állapotok megszüntetésére hívod őket segítségül, aztán lelki támogatást merítesz belőlük, mert tudatosul benned, hogy az illatok jó hatással vannak a gondolkodásodra és érzelmi állapotaidra. Aztán az otthonod tisztán tartásában is próbára teszed őket és beválnak. Nem csak a felületeket, de a teret is tisztábbá varázsolják. Kipróbálod kozmetikai, szépészeti hatásaikat és egyszer csak észreveszed, hogy már szintetikus parfümöt sem szeretnél magadra tenni, nem hogy szintetikus tartalmú arckrémet. Eszedbe jut majd kipróbálni, hogy milyen megízesíteni a citrommal a nyári hűsítődet, vagy bazsalikom olajat tenni a salátádra, de ott lesznek a karácsonyi édességek ízeiben, illatában is. Át és átitatják az életed…. játékossá, örömtelivé, illatossá, kiegyensúlyozottá és teljessé tesznek Téged és a mindennapjaidat!

Tetszett?

Osszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Szólj hozzá

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.