Vissza a Természethez!

Arról beszélgettünk a párommal, hogy milyen sokszor hallani, hogy az olajok a gyógyszerek, gyógyszertári készítmények, szintetikus szerek hatékony alternatívái, holott igazából ez éppen fordítva van. A gyógyszerek, gyógyszertári készítmények jelentenek alternatívát azokban az esetekben, amikor a természetes megoldások nem bizonyulnak elegendőnek egy bizonyos, általában súlyosabb probléma, betegség esetén – vagy legalábbis így kellene, hogy legyen. Bár még a nagyobb kihívást jelentő problémák esetén is ott vannak az olajok, mint kiegészítő terápiás lehetőségek…

De alapvetően az lenne a normális, ha úgy gondolkodnánk, hogy első az otthoni aromaterápia alkalmazása, hiszen ez jelenti a legbiztonságosabb, mellékhatások nélküli és a hétköznapi problémák esetében hatékony és egyszerű, kézenfekvő kezelési módot. Csak éppen az elmúlt évtizedek hatására valahogy átprogramozódott bennünk és megfordult a sorrend.

Szerencsére folyamatosan bővül azoknak az orvosoknak a tábora, akik nemhogy az illóolajokat, hanem kifejezetten a dōTERRA terápiás olajait javasolják, főleg gyermekek esetén, de számos felnőtt VIP tagunk is beszámolt már arról, hogy az orvosa javasolta számukra, hogy keressenek forrást maguknak és alkalmazzanak egészségügyi problémáikra olajokat. Szerencsére nekik már volt/van és egy örömteli visszaigazolása volt számukra, hogy jól döntöttek.

Megmondom őszintén, hogy szerintem ez lenne a normális, hiszen a Természet folyamatosan gyógyított bennünket, mindig is használtuk az általa kínált lehetőségeket arra, hogy kikecmeregjünk a betegségekből.

Ezen aztán a gyógyszeripar változtatott, amikor már nem volt lehetséges annyi gyógynövény gyűjteni, termeszteni, ami a gyorsan szaporodó népességet ellátta volna, így szükségessé vált a hatóanyagokat szintetizálni, hogy könnyebben és gyorsabban előállítható legyen… aztán persze ez amellett, hogy természetesen van létjogosultsága, hatalmas üzletté vált, így már érdekek fűződtek ahhoz, hogy az emberek inkább a gyógyszeripar által előállított készítményeket használják. Persze használták is mindazok, akik a városokban éltek és nem volt alkalmuk a természetes megoldásokat elérni. Ahogy nőttek a városok, kopott a tudás… elmúltak a füvesasszonyok, a népi gyógyítók, mindazok, aki ismerői a természet patikájának. Mára a legtöbb ember számára ismeretlen területté vált. Távol került a Természet tőlük nem csak fizikai értelemben, hanem mint forrás és az egészség karbantartásának eszköztára, patikája is.

Napjainkban szerencsére egyre többen változtatnak személetmódjukon, mert felismerik, hogy vissza kell fordulnunk azért, hogy végül előrébb juthassunk. De ez a visszafordulás, inkább egyfajta hazatérés, amolyan tékozló fiú módjára…

Na de, most itt a dōTERRA, aki visszahozza a Természet erejét az otthonainkba. Jelszó lehetne zászlóinkon. Prevenció, proaktív életmód, egészség helyreállítás, egészség megőrzés a lehető legtisztább olajok által.

Szerintem még nem volt nap, hogy ne adtam volna hálát azért, hogy vannak!

Tetszett?

Osszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Szólj hozzá

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.