Vannak az életben helyzetek, amelyekről bármit is gondolunk, kénytelenek vagyunk bizonyos esetekben tudomásul venni azokat a szabályokat, amelyeket állítanak nekünk. – oh tudom…. ez a mondat bennem is, ahogy talán benned is sok nyomógombot aktivál és lenne róla mit beszélni, lenne hova árnyalni, lenne mit vitatni, hozzátenni, viszont ez itt ebben a formában nem célom, nem tisztem, nem feladatom… inkább csak egy konstruktív hozzáállást szeretnék megosztani veled.

Tény, hogy jelenleg aki bármilyen közösségi térbe belép, annak maszkot kell viselni. Ez nem opcionális ma már. Arra azonban van lehetőségünk, hogy eldöntsük – ezt hogyan engedjük pszichésen hatni magunkra, hogyan tesszük magunk számára elviselhetőbbé, vagy hogyan töltjük meg olyan üzenettel, tartalommal , ami átkeretezi a bennünket körülvevő betegség tudatosságot, vagy hogyan válik magasabb szinten és többféleképpen is eszközzé a kezünkben. …szóval a magam részéről úgy döntöttem, hogy ha már így alakult, akkor kihozom belőle, amit lehet és sok lehetőség közül arra való motivációnak élem meg, hogy a napom során még többször inhaláljam az olajokat.

A vásárlás és ügyintézés közben nem csak a fülesem segít tudatosan meghatározni mi az, amit hallgatok, aminek engedem, hogy hatással legyen rám, hanem az orrom is, mert az illatok támogatnak abban, hogy érzelmi szinten is olyan impulzusok érjenek, olyan hatásokat engedjek magamhoz közel a helyzetekben, amelyek hasznosak és építőek a számomra, amelyektől jól érzem magam, amelyek derűssé tesznek, ami által adni tudok legalább egy mosolyt az embereknek, akikkel az ügyintézések során találkozom (a postán, a pénztárakban, a sorokban).

A maszkomba szeretem a vadnarancsot, az eukaliptuszt, a fekete lucfenyőt, az adaptív keveréket, a balance keveréket, vagy a teafa borsmenta kombót bele csempészni és máris más színben tűnik fel ez a jelenleg nem túl barátságos világ. Jótékony hatásaik pedig minden belégzéssel biztosítanak arról, hogy jól és jobban vagyok!

Tetszett?

Osszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Szólj hozzá

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.