Én, a wellness tanácsadó

Az ember sokféleképpen élheti meg azt a tevékenységet, amit nap mint nap végez. Ennek minőségét legfőképpen az határozza meg, hogy mennyire tud értékké válni mások számára, hogy milyen értékek és tartalmak mentén valósítja meg önmagát abban, amiben tevékenykedik és van-e mit átadni abból, van-e mivel mások javára lenni.

Bármi is volt eddigi életem során a fókuszomban ezen a téren, hivatásként éltem meg. Amikor a dōTERRA megjelent számomra, igyekeztem alaposan megismerni és hamar kiderült nekem, hogy ez a cég, jóval több, mint illóolajok forgalmazója.

Hamar partneri kapcsolatba léptem velük, mert messzemenőkig azonosulni tudtam a magukra vállalt küldetéssel, vagyis hogy hozzájárulást adjanak az embereknek az egészségük megőrzéséhez olyan módon, hogy behozzák a Természetet az otthonukba, fenntartható erőforrásokat teremtve és pozitív hatást gyakorolva életekre. Egészség kultúrát teremtettek.

A dōTERRA közösségének tagjai nem elválaszthatók egymástól. A Természet, a cég vezetői, munkatársai, a növények termelői, betakarítói, feldolgozói, a képviselők, a tanácsadók, a felhasználók alkotják azt a nagy egészet, amit a dōTERRA jelent.

Számomra nem értékesítést jelent dōTERRA wellness tanácsadónak lenni, hanem inkább érték teremtést és közösség építést. Ezért is hívtam életre az Illaberek VIP csoportját, elhivatott, közös értékrenddel bíró nők közösségeként. Együtt azért teszünk, hogy elültessük másokban is az öngondoskodás magját, hogy ebből az egészségük és jóllétük kivirágozzon.

A célunk az, hogy minél inkább támogassuk, segítsük, emeljük egymást és mindazokat, akik megtisztelnek bennünket a bizalmukkal. Tovább szeretnénk adni az egészségkultúrát, a wellness életmódot, a biztonságos otthoni illóolaj alkalmazás tudományát, amit a dōTERRA tett elérhetővé számunkra.

Mit csinál egy dōTERRA wellness tanácsadó?

Támogat. Hozzájárul ahhoz, hogy a wellness életmódot magas szinten és biztonságosan tudja kialakítani, akinek az a célja, hogy eszköztárat, alkalmazható praktikákat gyűjtsön az egészséges élet kialakításához.

Az, hogy mit teszek és hogyan segítek, főként az határozza meg, hogy mire van éppen szükség. Ez egy bizalmi pozíció. Amikor átbeszéljük, hogy milyen olajokra, vagy illóolaj alapú készítmények tudnak valakinek segítséget jelenteni céljai elérésében, akkor sok mindenről szó esik.

Kihívásokról, nehézségekről, érzelmi állapotokról, célokról, lehetőségekről. Az emberek, leginkább nők, megnyílnak és mesélni kezdenek magukról és az életükről. Sokszor már az értő odafordulás is segítség számukra. Kapcsolódunk. Bizalmat építünk és élünk meg egymás iránt.

Az olajok számomra egy olyan szeretet nyelvet jelenítenek meg, amelyek alkalmat jelentenek a másokhoz való odaforduláshoz, hiszen én már tudom, megtapasztaltam és élem, hogy “mindenre van olajunk!”.

Örömet okoz, amikor megmutathatom az öngondoskodás útját az illóolajokkal és látom, hogy ebből más nők erőt merítenek és beleállnak a segítő szerepbe ők maguk is, akár csak szűkebb, családi környezetükben, akár szélesebb körben. Sikerélményük van, kompetenciát szereznek azáltal, hogy családjuk erőközpontjává válnak.

Minden nap fejlődöm, minden nap alkalmazom az olajokat, folyamatosan képzem magam és tanulok róluk, mert szeretnék egy hiteles egészségkultúrát tovább adni, ahogy a fiamnak, úgy másoknak is.

Tele vagyok célokkal és ebben leginkább az a közösség motivál, amelyik mögém állt az elmúlt két év során és a mentori szerep felelősségével ruházott fel. Ahhoz, hogy előttük járok hozzátartozik az is, hogy mutatom nekik az utat saját álmaik megvalósítása felé azzal, hogy megvalósítom a sajátjaimat.

Mindehhez az erőt az a belső tűz és szenvedély adja, amit az olajok szeretete jelent számomra és az abban hitben való meggyőződés, hogy mi emberek csak akkor leszünk képesek fennmaradni, ha visszafordulunk és gyökereinket követve újra visszatalálunk a Természethez és méltó módon bánunk Vele, hogy mi magunk is méltóvá váljunk elfogadni ajándékait.

Számomra mindegy, hogy valaki otthon szeretné felhasználni az olajokat, vagy szeretné őket megosztani másokkal – ez mindenkinek egyéni döntése. Az a fontos, hogy az igényeinek megfelelő támogatásban részesüljön és bármilyen kérdésével bizalommal fordulhasson hozzám, megbízva azokban a hiteles információkba, amelyeket átadok neki.

Az illóolajokkal átitatott élet minden szinten hat. Fizikailag, szellemileg, érzelmileg is hatással van ránk. Ennek a különleges világnak a kapuit kitárni, küszöbén átvezetni másokat és irányt mutatni, hogy azokat a területeket tudják felfedezni, amelyek valóban fontosak és relevánsak számukra nem csak megtiszteltetés, de végtelen öröm is.

Örülök, hogy életemnek ebben az aspektusában is a női egészségtudatosságot, a tudatos nők javát szolgálhatom.

Tetszett?

Osszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Szólj hozzá

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.