LRP – optimalizált vásárlás

Ma már számos helyen és több módon is elérhetőek a dōTERRA olajok. Néhány helyen bekerültek kiskereskedelmi forgalomba, vannak, akik kimérve árusítják és bizony sokan hamisítják is.

Mivel a dōTERRA olajok jelenleg a legmagasabb minőséget képviselik az illóolajok piacán, sokan visszaélnek azzal, hogy rendkívül sok ember ezt szeretné alkalmazni.

Fontos azonban mérlegelni azt, hogy a nem hivatalos úton beszerzett olajok esetében (tehát, amikor nem a cégtől közvetlenül rendelünk), vajon valóban azt kapjuk-e, amit szeretnénk? Azt kapod-e, amiért fizetsz? Vagy valami legjobb esetben csak hígított, rosszabb esetben szintetikus tartalmú olajat, aminek semmi köze a dōTERRA minőséghez.

Nem rég egy webáruházban mi leteszteltük mit küldenek és ez az olaj érkezett:

egy nemzetközi méretű webáruházból érkezett hamisítvány

 

Ha vonzódsz az olajokhoz és szeretnéd otthon alkalmazni őket, akkor ne kockáztass, legyél saját vásárlói fiókkal rendelkező dōTERRA tag, hogy biztosan azt használd, amit valóban szeretnél.

Így számos előnyben részesülsz, mindenféle kötelezettség nélkül!

Szereted, amikor vásárlásnál figyelembe veszik az érdekeidet?

Mikor elkezdtem alkalmazni az olajokat, először egy kezdő készletet választottam, aztán pedig összeállítottam a tervet a lehetőségeimhez mérten, hogy mikor milyen olajat, táplálékkiegészítőt, vagy egyéb terméket fogok kipróbálni. Hónapokra előre meg volt a listám, hiszen szerettem volna az életmódunk részévé tenni és minden szegmensébe bevonni őket a mindennapjainknak.

Az elején a tanácsadóm segített abban, hogy optimalizáljuk a rendeléseimet és úgy ütemezzük őket, ahogy az anyagi tekintetben is kényelmes.

Nagyon tetszett a hűség program rugalmassága és, hogy nem kell kötelezettséget vállalnom. Minden úgy van, ahogy nekem a legjobb!

A HŰSÉGRENDELÉSNEK (LRP) HÁROM ELŐNYE IS VAN:

  • A hűségprogramhoz való csatlakozás rugalmas és hozzáigazíthatom az éppen aktuális lehetőségeimhez a rendelésem mértékét. 1 ponttal, már megtarthatom az akár 30%-os plusz kedvezményem – de ezekre később részletezem.
  • Ezen felül pedig a növekedő visszatérítésekkel, egyre gazdaságosabb lett a rendelésem, ehhez pedig elég volt 50 pont értékben rendelnem.
  • Nagyon nagy öröm volt számomra, hogy a cég minden hónapban hozzájárult ahhoz, hogy a készletem gyorsabban gyarapodjon, nem csak a pont visszatérítések által… Ha 125 pontra állítottam a rendelésem, akkor mindig megkaptam a hónap ajándék olaját.
  • És persze vannak hónapok, amikor a 200 pontos rendelések mellé járnak olyan ajándékok (a 125 pontos ajándékokkal együtt), amelyek akár a 100 euro-s értéket is elérik.

NÉZZÜK EZT LÉPÉSENKÉNT

 

Ez úgy vált lehetségessé, hogy az első rendelésem alkalmával csatlakoztam az LRP – vagyis Loyality Reward Program-hoz, amit természetesen azóta is fenntartok és amivel ma már a 25% törzsvásárlói kedvezmény mellé, plusz 30%-ot gyűjtöttem, amit vásárlásaim összértékéből kapok vissza LRP, vagyis hűség pontokban. Ezeket a pontokat pedig újra termékekre válthatom.

Ezen kívül is van előnye annak, ha valaki megfontoltan és körültekintően szervezi a rendeléseit. Az egyik az, hogy ha LRP sablonon rendelünk, akkor a szállítási költség (8,89€) is pontokban jóváíródik, tehát újra le tudod vásárolni. De most jön a jó rész!

A doTERRA nem teszi kötelezővé a rendeléseket, de viszonozza a hűséged azzal, hogy még több olajat juttat az otthonodba.

Az LRP rendszer különböző sávokhoz kapcsol különböző lehetőségeket:

1PV ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS

Mielőtt belemegyünk, tisztázzuk mit is jelent az, hogy PV.

PV=pont érték, amivel minden termék rendelkezik. Megközelítőleg annyi szokott lenni a pont értéke valaminek, mint az euro értéke, tehát kb. 1PV=1€

 

Ha minden hónapban csak egyetlen illóolajat, vagy illóolaj alapú készítményt rendelsz, akkor már meg tudod tartani azt a 10%-os (később az akár 30%-os) pontokban történő visszatérítést, amit alapból megkaptál a 25%-os törzsvásárlói árkedvezmény mellé.

50 PV ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS

Ezzel a pontértékű havi rendeléseddel már a tovább tudod növelni a már elért kedvezményedet. Minden 4. hónapban +5% kedvezményt érhetsz el. Nézd csak, itt mutatom:

125 PV ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS

Ez a kedvenc lehetőségünk, hiszen ennél a pontértéknél kapjuk meg a hónap olaját ajándékba. Egyetlen feltétele, hogy a hónap 15. napjáig kell leadni a rendelésed.

Mindig más illóolaj érkezik, ami nagy élmény azoknak főként, akik éppen indulnak az olajozás útján, mert van lehetőségük kipróbálni a számukra még ismeretlen illóolajokat is. De nagy öröm azoknak is, akik már életmódjukká tették az olajokat, mert így ajándékba érkezik az olaj, ami előbb utóbb úgy is rendelésre került volna.

200 PV ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS

Amikor a havi rendelés eléri a 200 pontértéket, akkor újabb lehetőség lesz elérhető. Ez a promóció nincs minden hónapban, így van aki taktikázik a rendeléseivel és akkorra időzíti a “nagy bevásárlást”, amikor bejelentik adott hónapban a 200 PV-s alkalmat.

Ilyenkor rendre nagy értékű olajokkal, keverékekkel, több készítményt tartozó csomaggal viszonozza és méltányolja a dōTERRA a rendelésünket.

Ez a promóció egyébként jelentős kompenzálása a költésnek, hiszen van, hogy összességében akár 100-120 PV értékű a promóciós összeállítás, amit kapunk, amihez természetesen a 125PV értéknél elérhető hónap ajándéka is jár.

Összefoglalva:

Ha figyelembe vesszük a 25% törzsvásárlói kedvezményt és ehhez, hozzáadjuk, hogy a költéseink max 30%-át újra elkölthetjük, akkor ez 55%-ban gazdaságosabb vásárlást jelent + az ajándékok! Szerintem ez nagyszerű.

AKÁR, HOGY IS NÉZEM, BÁRMELYIK PONTGYŰJTŐ KÁRTYÁM, AMIT HASZNÁLOK KÜLÖNBÖZŐ HELYEKEN, NEM TESZ LEHETŐVÉ EKKORA KEDVEZMÉNYT.

Természetesen nem kell ezt mind azonnal értened és átlátnod. Az én feladatom az, hogy a regisztráció után a Te számodra ideális lehetőségekkel tudj élni és számodra előnyös módon használd a regisztrációdat, ehhez pedig minden információt megkapsz tőlem.

A kezdő olajozókkal hónapról hónapra kísérem, segítem. Igényeik szerint átbeszéljük az aktuális rendelésük részleteit és segítek abban is, hogy hogyan tudják használni a webirodát, leadni, módosítani, előrébb, vagy hátrébb tolni időben a rendelés leadásának dátumát. Néhány rendelés és mindenki megtanulja ilyen módon önállóan használni a rendszert és ezt követően már csak az olajokra, illetve a doTERRA eszköztárában jelen lévő termékekre koncentrálunk, hogy azokból is a maga számára legjobbat és legtöbbet hozhassa ki mindenki.

Keress, ha Neked is segíthetek!

Tetszett?

Osszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Szólj hozzá

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.