Nyitni, vagy nem nyitni? – vásárlói fiókot

Mindig újra és újra felmerül, hogy miért érdemes regisztrálni, ha vásárolhatunk egy kedves ismerősünktől is?

Néhány napja is erről gondolkodott hangosan valaki egy üzenetben – és ilyenkor mindig azt érzem, hogy akik még nem rendelkeznek valódi tapasztalatokkal a dōTERRAval, mint céggel, nem mérik fel jól azt, hogy mi éri meg nekik valójában és miért – egyszerűen azért, mert nem tudják jól felmérni – ezért is nagyon fontos a tájékoztatás.

Gondoltam szánok pár sort annak, hogy rálássatok: lehet, hogy nagykereskedelmi áron vásároltok valakitől, mégis sok mindentől elestek, amikor nem saját vásárlói fiókot használtok és hosszútávon drágább lesz a folyamatos rendelésetek.

Előnyök

A regisztrációval rendelkezők tudnak részt venni a cég hűségprogramjában. Ez azt jelenti, hogy levásárolhatóvá válik a szállítási költség, a költésekből pont jóváírások keletkeznek, amelyeket szintén újra le lehet vásárolni (a vásárlások és idő mértékétől függően 10-30%), ajándékokra és ingyenes termékekre lehet szert tenni (ebben a hónapban 125 pontértéknél például balzsam fenyő illóolajat, 200 pontnál pedig tömjén olajat kaptunk)* és, ami nem mellékes, az Illaberekben, vagyis a közösségemben egy egész szakmai hálót biztosítunk számodra, hogy biztonságos és profi módon tudd alkalmazni az olajokat, előzetes képzettség nélkül is. Egyébként szerintem ez a legnagyobb érték és előny.

Kell egy tanácsadó

Bújni a netet és azon morfondírozni, hogy adott probléma esetében mit is kellene használni, milyen adagolásban és milyen alkalmazási móddal – nem csak kényelmetlen, de veszélyes is. Nem beszélve a rengeteg moderálás nélküli csoportról, ahol senki nem vállal felelősséget a nem éppen szakszerű ajánlásokért.

Illaberek – támogatás

Nálunk egy telefon ilyenkor, vagy egy poszt a VIP titkos csoportunkba és mindenki megbízható információt és útmutatást kap a felhasználás tekintetében.

Sajnos a barátnők nem minden esetben képzettek és a tippjeik bizony jobb esetben csak kudarchoz, rosszabb esetben negatív tapasztalathoz is vezethetnek.

Ne rövidítsd meg magad!

Ennek fényében tényleg nehezen értelmezhető, ha valaki lelkesen használja az olajokat, más valakitől vásárolva, de nem nyit magának saját vásárlói fiókot – amivel láthatóan nem veszít, csak nyer – bármilyen kötelezettség nélkül. Az ár az egy kérdés – persze lehet nagyker áron megkapni ismerőstől – de a tudatos döntés és alkalmazás az nem ár szintjén indul és nem is ott dől el… 

A dōTERRA rendszere teljesen rugalmas és mindenfajta kötelezettségtől mentes – még a kedvezményeidet is úgy alakítod, ahogy Te szeretnéd és úgy ütemezed, ahogy számodra megfelelő.

Szóval mutassatok még egy céget, amelyik nem csak ilyen szinten értékeli és elhalmozza a felhasználóit, hogy: ebben a hónapban* például a 200 pontos regisztráció esetén 15ml! Tömjén olajat kapnak az új csatlakozók is – ennek kiskereskedelmi ára 102€ nagykereskedelmi ára 72€ – hanem egy olyan közösségi háló kialakítását szorgalmazza, amely sokkal nagyobb előnyökkel jár, mint polcról leemelni egy illóolajat, hiszen – legalábbis a mi esetünkben az ILLABEREKBEN – képzett és tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre….

na, hát erről mindről mondd le az, aki mástól vásárol még ha kedvezményes áron is – a kiskereskedelmi áron pedig önmagában abszurd szerintem – miért tenné bárki, amikor már a fióknyitásnál tett első vásárlás, limit nélkül! feljogosít arra, hogy 25% kedvezménnyel nyiss utat az életedben az olajoknak…

További információ

Nézelődjetek a weboldalamon és nem csak az olajokról, otthoni illóolaj alkalmazásról találtok sok-sok bejegyzést, de a regisztrációról, a kedvezményekről, a lehetőségekről is tájékozódhattok.

Például itt: 

Regisztráción innen és túl… : Regősvölgyi Regina (regosvolgyiregina.hu)

vagy itt: Hogyan válassz magadnak dōTERRA tanácsadót? : Regősvölgyi Regina (regosvolgyiregina.hu)

ár érték arányról pedig itt: Ár vagy érték? : Regősvölgyi Regina (regosvolgyiregina.hu)

A regisztráció menetéről és előnyeiről végül itt: Regisztráció : Regősvölgyi Regina (regosvolgyiregina.hu)

Tetszett?

Osszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Szólj hozzá

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.