Regisztráción innen és túl…

A dōTERRA olajok megvásárlása semmivel sem bonyolultabb, mint rendelni egy bármilyen webáruházból. Miután kigondoltad, kiválasztottad, hogy mivel szeretnél kezdeni, a számodra optimális módon regisztrálsz és leadod az első rendelésed. Nincs különbség – ez jellemzően így történik a netes vásárlások során, amiben mégis más és több a dōTERRA csatlakozás:

Nem jellemző, hogy máris rendelkezésedre áll 25% kedvezmény, ha valahol regisztrált felhasználóként vásárolsz, ahogy nem jellemző az sem, hogy rendszeresen méltányolják és meghálálják a különböző vásárlási limiteket elérő költéseidet. Ráadásként pedig nem csak egy általad hasznosnak vélt terméket kapsz, amit majd neked kell kitapasztalni, hogy mi mindenre tudod alkalmazni és hogyan, hanem egy olyan személyt, akivel élő kapcsolaton keresztül, igényeid szerint tudod átbeszélni a kérdéseidet, illetve akár egy egész közösséget, akik együtt teszik élvezetesebbé, praktikusabbá, teljes értékűvé a felhasználói élményt.

Mégis sokszor prekoncepcióval vannak az emberek az elköteleződéssel szemben. Legtöbbször attól tartanak, hogy elvárásokkal, kötelezettségekkel jár majd együtt a csatlakozásuk, vagy kényszerből kell vásárolniuk. Természetesen ez nincs és nem is lehet így!

Ez a cikk azért íródik, hogy a regisztráción innen és túl gyakorta felmerülő kérdésekre választ adjon.

REGISZTRÁCIÓN INNEN

Kezdjük a tabu döngetéssel:

“MLM”?

A dōTERRA multilevel marketing rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy nem üzletekbe kerülnek az olajok, hanem együttműködő partnereken, értékesítőkön keresztül jutnak el az otthonokba, ezek vagyunk mi (vagyis ennél azért jóval többek), dōTERRA wellness tanácsadók.

Egy üzleti modell önmagában sem nem jó, sem nem rossz. Az azt képviselő kultúrája határozza meg.

Az értékesítési rendszerben működő cég nem televízió reklámokra és hirdetésekre költ, hanem olyan személyekkel lép együttműködésre, akik másoknak szívesen ajánlják a termékeiket – a doTERRA esetében túl ezen: edukálnak és folyamatosan kísérnek, segítenek tudással és információval, ezért pedig jutalékot kapnak, ahogy a hagyományos kereskedelem tagjai is az árrésből tartják fent magukat, illetve az árba kalkulált összegekből fedezik költségeiket.

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert az olajokat nem azért KELL használnunk, mert ajánlani szeretnénk, hanem azért vállaltuk fel örömmel az ajánlás lehetőségét, mert az olajok részévé váltak a mindennapjainknak és felismertük jelentős élet jobbító hatásaikat, amit szívesen mutatunk meg másoknak is. Az Illaberek VIP közösség tagjai olyan segítő hivatású szakemberek és/vagy tapasztalt felhasználók például, akik hivatásukban és magánéletükben is számos módon működnek együtt az olajokkal, ezért nem csupán lelkesen, de hitelesen tudják támogatni az otthoni illóolaj alkalmazást.

Az eddigi meglátásom szerint egyébként a cég mögött álló üzleti modellnek gyakorlatilag 0 jelentősége van a felhasználók részéről, akiknek teljesen mindegy szokott lenni, hogy milyen struktúra áll a cég mögött, akinek elégedetten használják a termékeit. Azt azonban mindenki önmaga javára fordítja, hogy folyamatosan elérhető támogatást kap az alkalmazással kapcsolatban, akkor és úgy, ahogy szeretné és nem csupán egy apró betűs használati útmutatót.

Ebben a bejegyzésben írtam korábban arról, hogy ha szeretnél regisztrálni, mit érdemes végig gondolnod, mire érdemes rákérdezned, mielőtt valakinél regisztrálsz, hogy biztosan ne bánd meg később: https://regosvolgyiregina.hu/hogyan-valassz-magadnak-doterra-tanacsadot/

TÚLÁRAZOTT?

A terápiás tisztaságú olajok új kategóriát jelentenek, eddig nem voltak jellemzően és könnyedén elérhetőek Magyarországon. Egészen más illat kultúrát jelent az előző az utóbbihoz képest és teljesen más hatásokat, eredményeket.

Az ár legtöbb esetben tükrözi azt, hogy milyen tisztaságú és minőségű olajról van szó. A minőséget pedig a termesztéstől, a betakarításon át, a feldolgozásig, a palackozást is beleértve minden meghatározza, na meg persze az etikus hozzáállás, hogy semmivel nem szennyezik be utólag sem az olajokat és hogy fenntartható forrásokat használnak.

Sajnos jelenleg nincs megfelelő szabályozása az illóolajok minőségi kritériumainak. A 100% vagy bio jelző sokszor olyan illóolajokra is rákerül, amelyek adalékokkal vannak hígítva. Sokszor ahhoz, hogy több olajat kapjanak az illóolajat szintetikus tartalmakkal egészítik ki, és az olcsóbb előállítás érdekében pedig olcsó, vegyszeres kivonási eljárásokat alkalmaznak, amelyek nem éppen pozitív hatást fejtenek ki az emberei szervezetre. Nem beszélve arról, hogy a vegyszeres növényvédelem, vagy kártevő irtás maradványai is sokszor kimutathatók a polcokon található olcsó termékekben.

A megfelelő kinyerési módok drágák, viszont biztonságossá teszik az olajok felhasználását és legfőképpen biztosítják az elvárt hatásokat, tehát azt, hogy az illóolajok olyan eredményeket hozzanak nekünk, amit elvárhatunk tőlünk. Így válnak ezek az olajok minőségivé a legigényesebbek számára is.

Gondolj csak bele hogyan érhetne pár száz forintot az illóolaj, amikor sokszor több száz növényi rész, vagy több kiló szükséges néhány ml kinyeréséhez, nem beszélve arról, hogy milyen feszített munkafolyamatok zajlanak. A betakarításnak pontosan meghatározott időben kell történni és a betakarított növényeknek azonnal feldolgozásra kell kerülni, mert ha a levelek rothadni, fonnyadni, száradni kezdenek, elveszítik a bennük felhalmozódott hatóanyagokat.

A terápiás illóolajok árában érezhető igen az árkülönbség, de azt érdemes tudni, hogy a termékkategórián belül a dōTERRA árai nem kiemelkedők. Sőt a regisztrációval és a hűség programban való részvétellel jelentősen csökkenthetők, akár 55%-os megtakarítást is elérhetsz.

ELVÁRÁSOK?

Nincsenek elvárások a cég részéről, az a személy (számomra mondjuk magától értetődő módon) akinél regisztrálsz, semmilyen elvárást nem állíthat eléd, vagy nem kötelezhet vásárlásra, nem gyakorolhat rád nyomást. Ezt nem is kell túlbeszélni. Alapvetés.

Regisztrációdat követően úgy, akkor és annyit vásárolsz, ahogy a Te igényeid diktálják.

Lehetőséged van arra, hogy belépj a hűségprogramba a további kedvezményekért és ajándékokért, de ez a Te döntésed — ezekről a tanácsadód tájékoztathat, vagy a kérdéseidre ezzel kapcsolatban válaszolhat, de ennyi!

A másik vélt elvárás az szokott lenni, hogy annak aki regisztrál annak üzletet kell építeni. Természetesen ez sincs így. Ez mindenkinek a saját döntése és szíve vágya. Jelenleg világszerte kb. 3millió ember választotta a dōTERRA olajait. 67%-uk folyamatosan alkalmazza őket anélkül, hogy bármi más szándéka lenne, mint önmagát és a családját támogatni az olajokkal.

Ha vonzanak az esszenciák, önmagukban meggyőztek és úgy érzed jótékony hatással lehetnének az életterületeidre, akkor engedd el a prekoncepcióid, a félelmeid és aggályaid, mert az ILLABEREK közösségben az olajok előnyeire fókuszálva, támogató és biztonságos térben, közösségi szellemben olajozunk együtt.

REGISZTRÁCIÓN TÚL

Amikor már megszületett benned az elhatározás és regisztráltál, elkezded az olajokat használni és azok átitatják egyre inkább a napjaidat, a fenti kérdések és a kétségeid végleg szertefoszlanak, hiszen a tapasztalataid igazolni fogják a leírtakat. De nem csak az olajok és a közösségi élmény lesz számodra megnyugtatót és örömteli, hanem amit a cég részéről tapasztalsz majd.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Felhasználó orientált ügyfélszolgálat, ahol valóban érzed, hogy minden azért van, hogy Te jól érezd magad és ha bármi problémád felmerül akár technikai, akár termék szinten, akkor mindent elkövetnek azért, hogy ismét elégedett és boldog legyél, jól érezd magad náluk. Számomra ez egy fantasztikus meglepetés volt. Nem elvárják a lojalitásod, hanem ők maguk is gyakorolják minden egyes vásárló felé. Ennek mindenhol így kellene lenni.

TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉGI TÉR

Kitárul előtted az ILLABEREK tere is és a csoportból, mint előszobából tovább léphetsz a tágasabb térbe, a közösségbe. VIP csoportban osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat, kérdéseinket, gondolatainkat és gyakorlatilag 0-24ben mindig van valaki, aki válaszol a kérdésedre. Folyamatosan informálunk mindazokról a dolgokról, amelyek érdekesek és fontosak lehetnek számodra.

VIP TARTALMAK

Hozzáférést nyersz a weboldalam VIP felületéhez, ahol további tartalmak segítik a felhasználói élményt, hogy kihozhasd a maximumot az olajok és termékek által magadból.

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG

És természetesen minden nálam regisztrált tagnak lehetősége van az ingyenes konzultációra, tanácsadásra – ahogy írni szoktam – igényei szerinti formában. A magam részéről senki felé nem szoktam tolakodni kérdésekkel, de mindenki tudja, hogy ha szüksége van a tudásomra, tapasztalatomra, akkor számos módon megtalál.

KÉPZÉSEK, TANFOLYAMOK, WORKSHOPOK

Mivel az én hivatásom a tanítás – lehetőséged lesz arra, hogy tanulj, fejlődj azokban a témákban, amelyek érdekesek számodra és amelyek előre vihetik az életed.

Egy szó, mint száz: a magam részéről biztatlak benneteket, hogy engedjétek el a prekoncepciókat és éljétek meg azt az életérzést, amit a dōTERRA szellemisége és termékei által tapasztalhattok meg és amihez én és a közösségem ereje minden tudásunkkal és lelkesedésünkkel fogunk hozzásegíteni. Olajozzatok velem, velünk!

Tetszett?

Osszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Szólj hozzá

Az oldal tartalma nem másolható

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, akkor csatlakozz a közösségi oldalaimhoz.